Termeni și condiții

General

Site-ul fabricaluialex.ro este deținut si administrat de societatea comerciala Decomarvel SRL, cu urmatoarele date de identificare:
Cod Unic de Inregistrare: 40364540
Înregistrata la Registrul Comerțului cu Nr. Reg. Com.: J6/1792/2018
Capital social: 200 lei
Sediu: Feldru 1208, Bistrita-Nasaud
Tel.: 07461014220
contact@fabricaluialex.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru utilizare in conditii optime a site-ului fabricaluialex.ro, vă rugam cititi cu atentie termenii si conditiile.
Ne rezervam dreptul de a adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara nici o notificare prealabila.

Termeni si definitii
Cumparator: persoana, societate comerciala, entitate juridica ce emite o comanda
Client: persoana fizica/juridica care detine sau obtine acces la continut, prin oricare mijloc de comunicare pus la dispozitie de Decomarvel SRL sau cu acordul de utilizare existent intre Decomarvel SRL si acesta.
Vanzator: societatea comerciala Decomarvel SRL
Bunuri si servicii : produs sau serviciu (inclusiv documentele si serviciile) ce sunt mentionate in comanda, si care urmeaza sa fie furnizate de vanzator catre cumparator, in urma contractului incheiat.
Contract: este reprezentat de contractul la distanta, ce este incheiat intre cele doua parti, Vanzator si Cumparator, fara a fi necesara o prezenta simultana a celor doi.
Comandă: un document electronic ce intervine ca o forma de comunicare intre Vanzator și Cumparator, prin intermediul caruia Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, intenția de a achiziționa Bunuri si Servicii de pe site.
Specificații : toate specificațiile si/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor
Dreptul de proprietate intelectuală : toate drepturile imateriale cum sunt: know-how, dreptul de autor, drepturi de proiectare, drepturi de baza de date, drepturi de patente, marci inregistrare, inregistrari ale numelor de domenii.
Cont: sectiunea din cadrul site-ului alcatuita dintr-o adresa de e-mail, respectiv o parola, cu ajutorul carora Cumparatorul trimite Comenzi, dar care contine si informatii despre Cumparator (date personale, istoric comenzi etc.)
Campanie: actiune cu scop comercial, prin intermediul caruia se expun un numar finit de Bunuri și/sau Servicii avand stoc limitat si predefinit, pentru un interval de timp stabilit de Vanzator.
Newsletter: mijloc electronic de informare, periodic, ce ofera informatii despre Bunurile și/sau Serviciile și/sau Promotiile desfășurate de Vanzator intr-o anumită perioada, Vanzatorul neavand niciun angajament cu privire la informatiile continute de acesta.
Site: este reprezentat de domeniul Decomarvel SRL si subdomeniile acestuia.
 
Politica de vanzare online
 1. Oricarui Client/Cumparator îi este permis accesul pentru efectuarea unei/unor comenzi.
  Datorita unor motive justificate Decomarvel SRL iși rezervă dreptul de a limita/restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului care prin activitatile sale, ar putea prejudicia in vreun fel Decomarvel SRL. In acest caz, Clientul/Cumparatorul poate contacta echipa Decomarvel SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele ce au condus la limitarea/restrictionarea accesului Clientului/Cumparatorului.
 2. Comunicarea cu vanzatorul poate fi realizata prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor cu referire la Bunuri si/sau Servicii sau prin comunicarea cu ajutorul datelor de contact, puse la dispozitie de catre Vanzator la sectiunea Contact.
  Decomarvel SRL isi rezerva dreptul de a exclude de pe Site sau de a ignora pareri sau adresari ce contin injurii sau limbaj neadecvat. De asemenea, Vanzatorul dispune de libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoie sa justifice aceasta.
 3. In cazul unui trafic mare, neobisnuit din partea retelei de Internet, Decomarvel SRL isi rezerva dreptul de a lua masuri cu privire la protejarea Site-ului.
 4. Tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).
 5. Pentru platile online Vanzatorul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, ca de exemplu comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului, daca moneda de emitere a acestuia este alta decat RON. Responsabilitatea pentru aceasta o are doar Cumparatorul.
 6.  Informatiile folosite pentru a descrie Bunurile si/sau Serviciile disponibile pe Site (imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului. Acestea sunt utilizate exclusiv cu scop de prezentare.

Dreptul la proprietate intelectuala

Cumpărătorul înțelege DPI(dreptul de proprietate intelectuală) și nu dezvaluie unei părți terțe niciuna dintre informațiile primite de la Vânzător. De asemenea, Cumparatorul nu va face publice (pe internet, media) informațiile primite de la Vânzător.

Comanda

 1. Cumparătorul poate sa efectueze comenzi pe site, prin simpla adăugare a bunurilor și/sau serviciilor dorite in coșul de cumpărături. Comanda se finalizează prin efectuarea plații.  Orice adaugare de produse și/sau servicii in cosul de cumparaturi, nu reprezinta inregistrarea unei comenzi, de asemenea nici rezervarea produselor si/sau serviciilor respective.
 2. Prin intermediul finalizarii comenzii, Cumparatorul iși asuma raspunderea ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte si adevarate la data plasarii Comenzii.
 3. Prin intermediul finalizarii comenzii, Cumparatorul transmite ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc ales de acesta din urma, in orice situatie, unde este necesara contactarea Cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate sa anuleze Comanda Cumparatorului, in urma unei notificari prealabile trimisa catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalalta, ori fara ca o parte sa poata pretinde celeilalte parti daune-interese, in urmatoarele cazuri:
  4.1 neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului a tranzactiei, in cazul in care se opteaza pentru plata online.
  4.2 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul in care se opteaza pentru plata online.
  4.3 datele trimise de Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte.
 5. Daca Cumparatorul doreste retragerea din contract, în termenul legal de retragere de 14 zile lucratoare, trebuie sa returneze produsul/produsele in ambalajul original impreuna cu factura, si eventualele cadouri care au insotit produsul/produsele respective in aceleasi conditii in care au fost primite. In cazul in care Comanda a fost achitata, Vanzatorul este obligat sa ramburseze suma in maxim 14 zile de la data informarii de catre Cumparator, asupra deciziei de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa verificarea de catre Vanzator a continutului coletului si a produselor din colet care trebuie sa fie returnate in exact aceleasi conditii in care au fost primite initial de catre Cumparator, in felul urmator:
  5.1 pentru Comenzi achitate cu ajutorul cardului (online): prin restituire in contul din care plata a fost efectuata.
  5.2 pentru Comenzi achitate cu Ramburs/Transfer bancar: prin virament bancar intr-un cont bancar indicat de catre Cumparator.
 6.  In cazul in care produsele si/sau serviciile comandate de catre Cumparator, nu pot fi livrate de catre Vanzator, acesta din urma trebuie sa informeze Cumparatorul si sa îi returneze doar contravaloarea Bunului si/sau serviciului, in termen de 7 (șapte) zile de la data la care Vanzatorul a cunoscut acest fapt ori de la data la care Cumparatorul si-a exprimat intentia de realizare a Contractului.

Factura. Plata

1. Preturile Bunurilor si serviciilor afisate pe site-ul fabricaluialex.ro sunt finale si nu includ TVA deoarece Decomarvel SRL este o firma neplatitoare de TVA.
2. Pretul, modalitatea de plata sunt specificate pentru fiecare Comanda. Vanzatorul emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, factura ce se va regasi in colet alaturi de Bunuri sau lipita direct pe colet.

Livrarea

1. Vanzatorul este obligat sa livreze Bunurile prin curier catre Cumparator.
2. Vanzatorul este obligat sa asigure ambalarea corespunzatoare a Bunurilor.
3. Cumparatorul poate ridica Bunurile direct de la sediul Vanzatorului.

Raspundere

1. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare alta terta parte le poate suferi ca urmare a indeplinirii de Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii, dar si pentru daune care sunt rezultate din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare, in special pentru pierderea acestora.
Politica de securitate – prelucrarea datelor cu caracter personal
1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004, Decomarvel SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Decomarvel SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
2. Scopul colectarii datelor
Scopurile colectarii datelor sunt: livrarea produselor comandate din cadrul magazinului online administrat de Decomarvel SRL, de a comunica informatii despre: produse/servicii oferte/promotii, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor, reclamatiilor/sesizarilor facute de dumneavosatra.
3. Securitatea datelor colectate si procesate
SC Decomarvel SRL intelege importanta datelor cu caracter personal si utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate pentru protejarea datelor furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului web fabricaluialex.ro, sau prin alta metoda (ex. mail, telefon).
4. Modificari ale politicii de confidentialitate
Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul paginii Termeni și condiții