Livrare și retur

Produsele comandate vor fi livrate la usa dumneavoastra prin curier rapid. Costul livrarii este de 35 lei indiferent de produsul ales. Plata produselor si a contravalorii transportului se poate face fie cu cardul bancar pe site-ul nostru, fie direct curierului la primirea coletului.

In conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014, produsele achizitionate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Contravaloarea produsului returnat se ramburseaza intr-un cont bancar (in lei) deschis pe numele clientului in termen de 14 zile de la primirea acestuia.

Te rugam sa verifici coletul in momentul in care il primesti de la curier si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsul prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.